loading...

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds

Carrosseriebedrijf

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf, ofwel OOC, richt zich op het versterken van het vakmanschap in de carrosseriebranche. OOC ondersteunt werknemers en werkgevers in hun eigen weg naar duurzame inzetbaarheid.

Ik ben een werkgever Ik ben een werknemer
  • Uitgelicht

    Hoe ziet jouw bedrijf eruit in het jaar 2025?

    Is de toekomst iets wat je overkomt? Of maak jij je eigen toekomst? Doe de scan Perspectief 2025 en laat je kosteloos adviseren door OOC.

Alles over onze subsidies

Ieder bedrijf dat premie afdraagt aan OOC heeft recht op de subsidies die OOC uitgeeft. Wil je subsidie aanvragen? Bekijk de actuele subsidies en voorwaarden.

Ontdek ons

Laatste nieuws

OOC, RAI CarrosserieNL en FOCWA trekken samen op om bedrijven en onderwijs te verbinden

Als opleidings- en ontwikkelingsfonds van de carrosseriebranche vindt OOC het belangrijk om te investeren in sterk techniekonderwijs. Daarom heeft OOC 3 Regiocoördinatoren Bedrijfsleven & Onderwijs.

Meer lezen

HR-advies in coronatijd

Ook in deze tijd ondersteunen de HR-adviseurs van OOC werkgevers en werknemers in de carrosseriebranche.  HR-adviseur Peter Jacobs van OOC vertelt over twee recente adviestrajecten en geeft tips.

Meer lezen

Webinar | Hoe maak ik een goed personeelsdossier en hoe zorg ik voor dossieropbouw? | 25 november om 16.00 uur

Uit de praktijk blijkt dat ondernemers vaak moeite hebben met het maken van een goed personeelsdossier en dossieropbouw. OOC, FOCWA en RAI CarrosserieNL organiseren daarom een webinar hierover.

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven