loading...

Artikel | Nieuws

Albèrt de Goey (ABS Autoherstel): Grootste fout in crisis is stoppen met opleiden

Wat De Goey ziet gebeuren in zijn schadebedrijf in Woerden en met welke scenario's hij rekening houdt.

“Ik was in 2008 een roepende in de woestijn, toen ik verkondigde dat we juist moesten blijven investeren in opleidingen. Ik begrijp dat de liquiditeit het belangrijkste is, maar daardoor hadden we toen het beter ging te weinig vakmensen.” Dat vertelde Albèrt de Goey, directeur ABS Autoherstel Woerden en voorzitter bestuur en RvC van de coöperatie ABS Autoherstel, vandaag in de dagelijkse Corona-livestream van Automotive. Hij hoopt dan ook dat zijn branchegenoten niet nogmaals in deze valkuil trappen, en hij roept opdrachtgevers op om “de kraan te laten druppelen”.

Bekijk de uitzending hieronder:

Bekijk andere

Artikelen

Informatieavond voor Praktijkopleiders

Noorderpoort en VOC organiseerden op woensdag 24 april 2019 een informatieavond voor Praktijkopleiders met leerlingen in het APO-traject bij VOC in Assen.

Meer lezen

Workshop werken aan LNG en CNG voertuigen

Op 11 december vond de workshop over het werken aan LNG en CNG voertuigen, georganiseerd in samenwerking met RAI CarrosserieNL, bij Iveco Nederland in…

Meer lezen

Kennisavonden Praktijkopleiders

Afgelopen najaar hebben meerdere kennisavonden voor praktijkopleiders en leerlingen plaatsgevonden. Tijdens deze avonden zijn verschillende presentaties en workshops gehouden.

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven