loading...

Artikel | Terugblik

AST Challenge 19 november

Op 19 november gingen een vijftal AST'ers in opleiding in twee teams de strijd aan. Zij probeerden van te voren aangebrachte storingen in auto's op te lossen.

Op 19 november streden Robert Bijster, Marco Broekhuizen, Galied Fatehmamomed, Mario van der Heijden en Erwin Paulussen om de winst in een wedstrijd waarin zij storingen in een auto probeerden op te lossen.

Deze mannen zijn in september gestart met de AST opleiding bij VOC. Zij werden begeleid door de ervaren AST’ers Frans van Dam, Erik de Gans, Jeffrey de Jong en Pieter van Rijnsoever. Eerder in november hadden deze ervaren mensen de storingen bedacht en aangebracht samen met de VOC trainers Johan van der Zwaag en André van Dijk.

Er werd vol enthousiasme gewerkt aan de storingen in de Opel Corsa en Seat Leon. Er werd in twee teams gewerkt. De teams hadden voor elke auto vijftig minuten om de storing op te lossen. Het waren pittige opdrachten voor de AST’ers in opleiding, maar met de begeleiding van de ervaren mannen werd in een aantal gevallen de storing opgelost!

De ‘best man of the day’ is geworden: Mario van der Heijden! Hij had het meeste technische inzicht, pakte de storingen planmatig aan en wist de theorie het beste toe te passen. Uit handen van niemand minder dan Allard Kalff ontving hij de bijbehorende prijs: Een dag racen op Zandvoort voor twee personen! De overige deelnemers werden verrast met een gratis Bootcamp update AST. Deze kunnen zij verzilveren als ze klaar zijn met hun opleiding. We wensen deze mannen heel veel succes in hun verdere loopbaan!

Bekijk een korte impressie van de AST Challenge.

Bekijk andere

Artikelen

Schade rijden voorgoed verleden tijd?

Een kop uit een artikel in ‘De Ondernemer’: “Hybride werken? Is de klassieke leaseauto definitief verleden tijd?” Wellicht wat kort door de bocht, maar…

Meer lezen

Subsidieregeling SZW: SLIM-regeling

Registreren voor een subsidieaanvraag kan vanaf 17 februari.

Meer lezen

Kennisavonden: ben jij er in 2020 ook bij?

De Kennisavonden waren dit jaar weer een succes. Veel werknemers en werkgevers hebben hun kennis bijgespijkerd. Ben jij er in 2020 ook bij?

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven