loading...

Artikel | Mededeling

Nieuwe programmadirecteur OOC

Henry de Groot is per 21 januari 2020 gestart als nieuwe programmadirecteur OOC.

Henry de Groot (1956) is per 21 januari 2020 gestart als nieuwe programmadirecteur OOC.

Henry is zijn loopbaan begonnen bij Arbeidsvoorziening. Hier heeft hij in diverse functies gewerkt op het gebied van arbeidsbemiddeling en werkgelegenheids- en scholingstrajecten. Dit deed hij in verschillende sectoren, maar al snel ontdekte hij zijn belangstelling voor de techniek. De overstap naar het technische O&O-fonds A+O Metalektro was dan ook een logische. Ook hier heeft hij gewerkt binnen een breed scala aan functies, waarbij het thema arbeidsmarkt als een rode draad door zijn carrière loopt.

Zijn brede ervaring zet Henry graag in in zijn nieuwe functie bij OOC. Het is zijn ambitie om OOC goed op de kaart te zetten als ondersteunende organisatie met toegevoegde waarde voor bedrijven én medewerkers binnen de carrosseriebranche. Deze branche staat voor grote uitdagingen en Henry ziet het als zijn rol om deze uitdagingen sámen met de sociale partners, bedrijven, het scholingsveld en andere stakeholders eromheen ‘te lijf te gaan’. Daar zet hij zich graag voor in!

Bekijk andere

Artikelen

Bedrijfsuitje Anders gaat weer van start, dus meld je snel aan!

OOC biedt jou en de werknemers van je bedrijf een verrassend bedrijfsuitje, maar dan helemaal anders. En aan dit bedrijfsuitje zijn geen kosten verbonden.

Meer lezen

Voorlichtingsbijeenkomst voor statushouders

Op 7 juni heeft OOC samen met Rijnvicus werkbedrijf Alphen a/d Rijn, FOCWA en RAICarrosserieNL een voorlichtingsdag georganiseerd voor statushouders.

Meer lezen

HR-advies in coronatijd

Ook in deze tijd ondersteunen de HR-adviseurs van OOC werkgevers en werknemers in de carrosseriebranche.  HR-adviseur Peter Jacobs van OOC vertelt over twee recente…

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven