loading...

Artikel | Mededeling

OOC-vergoedingsregelingen 2021

OOC heeft besloten dat werkgevers vanaf 01-01-2021 hun vergoedingsaanvragen en declaraties rechtstreeks bij OOC indienen.  OOC wil hiermee meer inzicht krijgen op de scholingsbehoefte van de branche.

OOC heeft besloten dat werkgevers vanaf 1 januari 2021 hun vergoedingsaanvragen en declaraties rechtstreeks bij OOC indienen. OOC wil hiermee meer inzicht krijgen op de scholingsbehoefte van de branche.

De Vergoedingsregeling Scholing van Werkenden vervangt met ingang van 1 januari 2021 de “OOC Subsidie”. Onder andere de hoogte van de vergoeding en het aantal te vergoeden opleidingsdagen per jaar zijn gewijzigd.

Hoe gaat het er in grote lijnen uitzien?

AANVRAAGPROCES

Het aanvraagproces  gaat vanaf 1 januari 2021 als volgt:

  • Je vult het aanvraagformulier op de website van OOC zelf in en dient het via info@oocinfo.nl voor de start van de  opleiding of training in.
  • Binnen 3 weken na indiening van de vergoedingsaanvraag ontvang je bericht van OOC of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

DECLARATIEPROCES

Het declaratieproces gaat vanaf 1 januari 2021 als volgt:

  • Je vult het declaratieformulier op de website van OOC zelf in en dient het in via info@oocinfo.nl na afloop van de training/opleiding die je hebt gevolgd.
  • Binnen 3 weken na indiening van de declaratie ontvang je bericht van OOC.

ALLE INFORMATIE EN FORMULIEREN

Je vindt alle informatie over de vergoedingsregelingen en de aanvraag- en declaratieformulieren op de pagina Subsidies.

Bekijk andere

Artikelen

Hoe kun je investeren in je eigen toekomst?

Wil jij als werknemer meer uit je werk en jezelf halen? Via OOC is het mogelijk om geheel kosteloos een advies van een loopbaancoach…

Meer lezen

Neem juist nu de ruimte om BBL-leerlingen op te leiden!

Instroom van jonge vakmensen hebben we hard nodig in de branche.

Meer lezen

Tijdelijke regeling instroom en behoud nieuwe leerlingen in de autoschadeherstel- en carrosseriebranche schooljaar 2020-2021

OOC roept de bedrijven in de sector op om ook in het nieuwe schooljaar weer jongeren die willen starten met hun opleiding een leerwerkplek…

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven