loading...

Artikel | Mededeling

OOC zoekt een secretaresse!

Ben jij onze nieuwe secretaresse die nauwkeurig is en goed overzicht kan houden? Lees dan hier meer over de vacature!

OOC is op zoek naar een Secretaresse (20 uur)!

Functieprofiel

Ben jij onze nieuwe secretaresse die houdt van afwisselend en soms hectisch werk? Die nauwkeurig is en goed overzicht kan houden? Wil je deel uitmaken van een team van secretaresses waarbinnen jij je eigen taken hebt? Je ondersteunt de directeur, de projectmanager en de controller, je beantwoordt mail en telefoon, je organiseert en notuleert bestuursvergaderingen. Ook houd je de administratie van subsidie en ontwikkelvouchers bij. Daarnaast komen er ongetwijfeld nog meer secretariële en administratieve taken op je pad. Stilzitten is niets voor jou. Spreekt dit je aan? Dan ben jij helemaal op je plek bij OOC!

Jouw talenten

Je bent nuchter, proactief en kunt goed met mensen omgaan. Je staat open voor feedback en neemt initiatief waar nodig. Snel omschakelen omdat er meerdere projecten lopen, kost je geen moeite. Je denkt mee en vooruit en je kunt goed organiseren. Daarnaast ben je gastvrij en collegiaal.

Wij vragen

• Minimaal mbo+ werk- en denkniveau, aangevuld met Schoevers (of gelijkwaardig)
• Minimaal 5 jaar werkervaring
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
• Bekendheid met de ins en outs van het MS Office pakket
• Dat jij je andere computerprogramma’s snel eigen kunt maken

Wij bieden

Werken in een inclusieve organisatie die wordt gekenmerkt door lef en waar we iedere dag het beste uit onszelf halen. Een organisatie die innovatief is, waar we werken aan professionalisering en verbinding centraal stellen. Dit doen we in een open, informele werksfeer, waarbij veel ruimte is voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je komt in dienst bij Wij Techniek – het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche -, maar je bent werkzaam voor OOC. Het aanvangssalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Reactie

Je hebt tot 13 juli 2020 de tijd om je motivatie met cv te mailen naar Annet van Vreeswijk (HR) via vacature@wij-techniek.nl. Voor vragen kun je je richten tot Liesbeth van der Moolen (Hoofd Ondersteuning) via 0348 437 373, of Annet van Vreeswijk (HR) via 0348 437 320.

Download

Download deze vacaturetekst hier.

Bekijk andere

Artikelen

Hoe kun je investeren in je eigen toekomst?

Wil jij als werknemer meer uit je werk en jezelf halen? Via OOC is het mogelijk om geheel kosteloos een advies van een loopbaancoach…

Meer lezen

Juist nu is het goed om te weten waar je staat en wat je kunt

De loopbaancoaches van OOC helpen je jouw toekomst in de carrosseriebranche in beeld te brengen, juist nu.

Meer lezen

Hoe ziet jouw werk eruit in het jaar 2025?

Benieuwd wat jouw toekomstmogelijkheden zijn?

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven