loading...

Artikel | Mededeling

OOC zoekt enthousiaste directeur met visie

Reageer voor 10 december 2019!

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf (OOC) richt zich op de instroom, ontwikkeling en behoud van vakmensen in de carrosseriebranche, waar 19.000 medewerkers in 2650 bedrijven werken. Het versterken van het vakmanschap in de branche staat hierbij centraal. OOC ondersteunt werknemers en werkgevers in hun eigen weg naar duurzame inzetbaarheid. In OOC participeren CNV Vakmensen, FNV Metaal en De Unie van werknemerszijde en FOCWA & RAI CarrosserieNL van werkgeverszijde. OOC wordt bestuurd door vertegenwoordigers van deze organisaties.

OOC is per direct op zoek naar een

enthousiaste directeur met visie (24-32 uur)


Functieprofiel

Bij OOC staat het bevorderen van instroom en de ontwikkeling van het vakmanschap centraal. Met een kleine en flexibele projectorganisatie geef jij op inspirerende wijze als directeur de met het bestuur vastgestelde missie van OOC vorm. Je zorgt dat relevante ontwikkelingen en trends in het onderwijs en op de arbeidsmarkt voor de schadeherstel- en carrosseriebranche worden vertaald naar beleid, regelingen, diensten en producten. Onder jouw leiding worden beleid en projecten adequaat ge√Įmplementeerd, geadministreerd, begeleid en beoordeeld. Daarnaast ben je in staat – al dan niet met andere partijen – fondsen (ESF-subsidies) te werven.

Jouw talenten

Als ervaren en ondernemende directeur met een uitgesproken visie op Duurzame Inzetbaarheid geef jij de missie van OOC vorm en inhoud. Je bent samenwerkingsgericht en hebt ervaring met werken in een paritaire organisatie of politiek speelveld. Je hebt veel kennis van projectmatig werken en je maakt makkelijk contact met verschillende mensen. Als innovatieve denker inspireer en motiveer je het bestuur, de projectleiders en enkele flexibele medewerkers. Je hebt ruime ervaring als leidinggevende en in een bestuurlijk complexe organisatie. Je opereert sensitief op bestuurlijk, politiek en sociaal gebied en presenteert jezelf en de organisatie krachtig en helder. Uiteraard beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, alsmede goed ontwikkelde onderhandelingsvaardigheden.

Wij vragen

  • Academisch werk- en denkniveau
  • Ruime werkervaring als leidinggevende in een bestuurlijk complexe organisatie
  • Kennis op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid
  • Een uitstekende politiek-maatschappelijke antenne
  • Overtuigingskracht

Wij bieden

Een afwisselende baan in een uitdagende omgeving.
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, een leaseauto of OV-business card en ruime opleidingsmogelijkheden.

Reactie

Je hebt tot 10 december 2019 de gelegenheid om een motivatiebrief met CV te mailen naar Annet van Vreeswijk (HR) via vacature@otib.nl.

Voor vragen kun je je richten tot Sven Asijee, 06-40 41 11 08 of Annet van Vreeswijk (HR) 0348-437 320.

Bekijk andere

Artikelen

AST Challenge 19 november

Op 19 november gingen een vijftal AST'ers in opleiding in twee teams de strijd aan. Zij probeerden van te voren aangebrachte storingen in auto's…

Meer lezen

Subsidie Praktijkleren aanvragen

Met de Subsidieregeling Praktijkleren stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkgevers om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden.

Meer lezen

Succesvolle workshop ‘Lassen’

Op 22 maart werd in Lelystad de workshop Lassen gehouden, georganiseerd door OOC en RAI Vereniging. De inhoud van de workshop omvatte kennis van…

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven