loading...

Artikel | Nieuws

QRM in de carrosserie- en trailerbouw 2020

Voor 2020 hebben OOC en RAI CarrosserieNL een programma ontwikkeld om carrosserie- en trailerbouwbedrijven te ondersteunen bij het realiseren van o.a. lagere kosten en een hoger rendement.

QRM Programma

Voor de leden van RAI CarrosserieNL staan er verschillende activiteiten in het kader van QRM op de planning in 2020. Naast 4 workshops is er ook de mogelijkheid voor bedrijfsspecifieke ondersteuning. OOC draagt hier aan bij met o.a. haar HR-adviseurs en loopbaancoaches. Lees meer over het QRM Programma op de website van RAI CarrosserieNL.

QRM Workshops

In 4 workshops gaan we in op de lessen die samen met de bedrijven uit de QRM pilot geleerd zijn en welke resultaten zijn geboekt door hiermee aan de slag te gaan.

De eerste QRM-workshop ‘Waarom de planning de productie in de war schopt’ vindt plaats op woensdag 11 maart 2020. Aanmelden kan tot en met 2 maart 2020. Aan deelname zijn voor leden van RAI CarrosserieNL geen kosten verbonden. Voor afmeldingen na 5 maart 2020, of niet aanwezig zijn, worden annuleringskosten à € 50 in rekening gebracht.

De tweede QRM-workshop ‘De kracht van in 1x goed’ vindt plaats op dinsdag 31 maart 2020. Aanmelden kan tot en met 20 maart 2020. Aan deelname zijn voor leden van RAI CarrosserieNL geen kosten verbonden. Voor afmeldingen na 24 maart 2020, of niet aanwezig zijn, worden annuleringskosten à € 50 in rekening gebracht.

 

Bekijk andere

Artikelen

De HR-adviseur van OOC ondersteunt je kosteloos bij vragen over jouw personeelsbeleid

Als ondernemer wil je dat je bedrijf én je werknemers het goed doen. Een HR-adviseur van OOC kan je ondersteunen!

Meer lezen

De loopbaancoach van OOC ondersteunt je kosteloos bij vragen over jouw loopbaan

Wat doe je als je meer uit je werk of uit jezelf wilt halen? Een loopbaancoach van OOC kan hiermee helpen!

Meer lezen

Eerste certificaten ‘QRM in de carrosseriebouw’ uitgereikt

Op 6 november werden aan de deelnemers van de pilot ‘QRM in de carrosseriebouw’ de Green Belt Certificaten uitgereikt.

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven