loading...

Artikel | Nieuws

Subsidie Praktijkleren aanvragen

Met de Subsidieregeling Praktijkleren stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkgevers om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden.

De Subsidie Praktijkleren is een tegemoetkoming voor de praktijkbegeleiding van een leerling of student. Voor het studiejaar 2017-2018 kan deze subsidie vanaf 2 juni (9.00 uur) tot en met 17 september 2018 (17.00 uur) worden aangevraagd.

De hoogte van het subsidiebedrag hangt af van de duur van de periode waarin de werkgever begeleiding heeft gegeven en het totaal aantal subsidieaanvragen dat is ingediend. De subsidie is maximaal € 2.700 per jaar per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats.

Hoe je de subsidie aanvraagt en hoe je een intermediair (tussenpersoon) machtigt, lees je hier.

Bekijk andere

Artikelen

Arbeidsmarkt- en onderwijsinformatie 2016 – 2017

In deze rapportage 'Arbeidsmarkt- en onderwijsinformatie 2016 - 2017' lees je onder andere over hoe het gaat met de carrosseriebranche, bedrijven en medewerkers in…

Meer lezen

‘Perspectief 2021’ Toekomstscenario’s krijgen vorm

In alweer de tweede bijeenkomst van 'Perspectief 2021' op woensdag 30 mei lijken de verschillende toekomstscenario's steeds meer vorm te krijgen. Een kort verslag.

Meer lezen

Een zeer informatieve kennisavond bij Heiwo

Er waren 24 enthousiaste deelnemers aanwezig bij een zeer boeiende en informatieve Versnel je loopbaan en kennisavond voor Carrosseriebouwers bij Heiwo in Wolvega.

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven