loading...

Artikel | Nieuws

Technische Helpdesk FOCWA op beeld

Om in te spelen op de toenemende complexiteit van auto’s, autoruiten, caravan, campers, trucks en motoren, lanceert FOCWA de ‘Kantinepraat’-video's.

Om het bewustzijn over technische kennis bij schadeherstellers te vergroten, ontwikkelde FOCWA in 2019 het Kantinejournaal. Een krant vol technische tips voor vakmensen.

Om in te spelen op de toenemende complexiteit van auto’s, autoruiten, caravan, campers, trucks en motoren, lanceert FOCWA nu ‘Kantinepraat’. Met deze video’s licht de Technische Helpdesk van FOCWA op een begrijpbare en nuttige manier verschillende onderwerpen toe die interessant zijn voor de leden.

Kantinepraat is een aanvulling op het Kantinejournaal, FOCWA Magazine en de nieuwsbrieven. Waar het FOCWA Magazine voornamelijk inspeelt op het inspireren van ondernemers, is Kantinepraat voornamelijk gericht op de technische informatie voor medewerkers en werkgever. Ook zet FOCWA Kantinepraat in om leerlingen met interesse in het schadeherstelvak te interesseren.

Bekijk de eerste video hier!

Bekijk andere

Artikelen

FOCWA inspireert jongeren voor schadeherstelvak

FOCWA start een campagne om de beroepskeuze van jongeren en hun ouders te beïnvloeden.

Meer lezen

Perspectief 2025: Toekomstscenario’s schadeherstel

Wat zijn de belangrijkste trends voor de schadeherstelbranche? We weten bijvoorbeeld niet precies hoe de markt voor personenauto’s eruit ziet in het jaar 2025.…

Meer lezen

Subsidie Praktijkleren aanvragen

Met de Subsidieregeling Praktijkleren stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkgevers om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden.

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven