loading...

Artikel | Nieuws

Technische Helpdesk FOCWA op beeld

Om in te spelen op de toenemende complexiteit van auto’s, autoruiten, caravan, campers, trucks en motoren, lanceert FOCWA de ‘Kantinepraat’-video's.

Om het bewustzijn over technische kennis bij schadeherstellers te vergroten, ontwikkelde FOCWA in 2019 het Kantinejournaal. Een krant vol technische tips voor vakmensen.

Om in te spelen op de toenemende complexiteit van auto’s, autoruiten, caravan, campers, trucks en motoren, lanceert FOCWA nu ‘Kantinepraat’. Met deze video’s licht de Technische Helpdesk van FOCWA op een begrijpbare en nuttige manier verschillende onderwerpen toe die interessant zijn voor de leden.

Kantinepraat is een aanvulling op het Kantinejournaal, FOCWA Magazine en de nieuwsbrieven. Waar het FOCWA Magazine voornamelijk inspeelt op het inspireren van ondernemers, is Kantinepraat voornamelijk gericht op de technische informatie voor medewerkers en werkgever. Ook zet FOCWA Kantinepraat in om leerlingen met interesse in het schadeherstelvak te interesseren.

Bekijk de eerste video hier!

Bekijk andere

Artikelen

FOCWA inspireert jongeren voor schadeherstelvak

FOCWA start een campagne om de beroepskeuze van jongeren en hun ouders te beïnvloeden.

Meer lezen

Nieuwe programmadirecteur OOC

Wieteke Tichelaar is per 1 mei 2018 gestart als programmadirecteur van OOC. Zij stelt zichzelf graag kort voor.

Meer lezen

Wat willen werkgevers en werknemers?

Voor OOC is ‘duurzame inzetbaarheid’ een belangrijk thema waarin zij werkgevers en werknemers wil ondersteunen. Onderstaand de samenvatting van het onderzoek onder werknemers en…

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven