loading...

Artikel | Nieuws

Toekomstscenario’s 2030 schadeherstel

OOC heeft toekomstscenario’s ontwikkeld voor de schadeherstelbranche. Deze scenario’s helpen je nadenken over je lange termijnvisie en de veranderingen die op je af komen.

OOC heeft toekomstscenario’s ontwikkeld voor de schadeherstelbranche. Deze scenario’s helpen je nadenken over je lange termijnvisie en de veranderingen die op je af komen. Door met de scenario’s aan de slag te gaan, kun je je bedrijf voorbereiden op de veranderingen in de toekomst.

Laat je niet verrassen door de uitdagingen van de toekomst. Denk mee! Dit najaar wordt er weer een webinar schadeherstel georganiseerd. Hou deze website en je e-mail in de gaten!

Bekijk de scenario’s schadeherstel (animaties)!

Samenvatting van de 4 toekomstscenario’s.
Scenario A: complexere auto’s, complexer schadeherstel.
Scenario B: repair as a service.
Scenario C: one-day-repair.
Scenario D: onderscheiden om te overleven.

Of ga naar ons YouTube-kanaal!

Bekijk andere

Artikelen

‘Perspectief 2025’ ervaringen uitwisselen

Tijdens de vierde en laatste bijeenkomst, op dinsdag 25 september, deelden de werkgevers hun ervaringen van de afgelopen maanden.

Meer lezen

Aantal studenten in de schadeherstel- en carrosseriesector blijft stijgen

Uit cijfers van DUO blijkt dat in het schooljaar 2019-2020 het aantal studenten, die zich hebben ingeschreven bij een ROC voor een opleiding in…

Meer lezen

Terugblik Female Impact

Op donderdag 13 september vond het event Female Impact plaats. Een landelijke bijeenkomst speciaal voor vrouwelijke ondernemers en HR-medewerkers in technische bedrijven.

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven