loading...

Artikel | Nieuws

Toekomstscenario’s 2030 schadeherstel

OOC heeft toekomstscenario’s ontwikkeld voor de schadeherstelbranche. Deze scenario’s helpen je nadenken over je lange termijnvisie en de veranderingen die op je af komen.

OOC heeft toekomstscenario’s ontwikkeld voor de schadeherstelbranche. Deze scenario’s helpen je nadenken over je lange termijnvisie en de veranderingen die op je af komen. Door met de scenario’s aan de slag te gaan, kun je je bedrijf voorbereiden op de veranderingen in de toekomst.

Laat je niet verrassen door de uitdagingen van de toekomst. Denk mee! Dit najaar wordt er weer een webinar schadeherstel georganiseerd. Hou deze website en je e-mail in de gaten!

Bekijk de scenario’s schadeherstel (animaties)!

Samenvatting van de 4 toekomstscenario’s.
Scenario A: complexere auto’s, complexer schadeherstel.
Scenario B: repair as a service.
Scenario C: one-day-repair.
Scenario D: onderscheiden om te overleven.

Of ga naar ons YouTube-kanaal!

Bekijk andere

Artikelen

Terugblik Female Impact

Op donderdag 13 september vond het event Female Impact plaats. Een landelijke bijeenkomst speciaal voor vrouwelijke ondernemers en HR-medewerkers in technische bedrijven.

Meer lezen

OOC investeert in sterk techniekonderwijs: helpt uw bedrijf mee?

OOC vindt het uiteraard belangrijk om te investeren in duurzaam, dekkend en kwalitatief sterk techniekonderwijs (STO). Daarom heeft OOC drie regiocoördinatoren Bedrijfsleven & Onderwijs…

Meer lezen

Loopbaancoaching in coronatijd

Ook in deze tijd ondersteunen de OOC-loopbaancoaches werknemers met vragen over hun loopbaan. Lees hoe dat nu gaat in dit artikel.

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven