loading...

Artikel | Nieuws

Vlogger Master Milo werkt succesvol samen met carrosseriebouwers

Vlogger Master Milo, RAI CarrosserieNL en OOC werken succesvol samen.

Vlogger Master Milo (mastermilo82) heeft in opdracht van RAI CarrosserieNL en OOC een 4×4 omgebouwd en aangepast, zodat hiermee boomstammen geladen en vervoerd kunnen worden. Hierover werd de afgelopen weken op maandag t/m donderdag een werkplaatsvlog op YouTube geplaatst. Inmiddels is het noeste werk afgerond, de compilatie is ook te vinden op YouTube.

Jongeren bewust maken van wat carrosserie- en trailerbouw inhoudt
Het tekort aan instroom van jongeren in de carrosserie- en trailerbouw wordt volgens RAI CarrosserieNL mede veroorzaakt doordat deze groep onvoldoende beeld heeft bij de activiteiten van de carrosserie- en trailerbouw. Daarom willen RAI CarrosserieNL en OOC met deze praktische YouTube-vlogs jongens en meisjes die interesse hebben in voertuigtechniek bewust maken van wat deze sector inhoudt en van de mogelijkheden voor een toekomstige baan.

Geïnteresseerden
Als jongeren meer willen weten over carrosseriebouw, carrosseriebouwbedrijven, opleidingen etc. kunnen ze de website www.leerbedrijfcarrosserie.nl bekijken (een website van RAI CarrosserieNL).  Hier kunnen VMBO’s ook gratis truckschaalmodellen bestellen om met hun leerlingen op dit plaatwerk een carrosserie naar eigen inzicht te bouwen.

Bekijk andere

Artikelen

Bekende YouTuber Master Milo en carrosseriebouwers samen aan de slag

YouTube-bekendheid Master Milo, RAI CarrosserieNL en OOC slaan de handen ineen.

Meer lezen

Geslaagde workshop ‘Lijmen: de nieuwe verbindingstechniek’

25 deelnemers, constructeurs en ontwerpers afkomstig uit de carrosserie- en trailerbouw en enkele uit de schadeherstel, werden 4 uur lang bijgepraat over diverse facetten…

Meer lezen

Hetty Verhoef, eigenaar ABS Autoherstel Verhoef Stolwijk: “Door de HR-ondersteuning vanuit OOC heb je het gevoel dat je sterker staat”

Hetty Verhoef van ABS Autoherstel Verhoef in Stolwijk maakt zo nu en dan gebruik van de HR-ondersteuning van OOC. Iets wat ze iedere ondernemer…

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven