loading...

Artikel | Nieuws

Voertuigtechniekdagen ‘Welkom in de werkplaats’ verlengd tot 1 mei!

Tijdens de Voertuigtechniekdagen 2023 staan de werkplaatsdeuren wagenwijd open voor jongeren om kennis te maken met het werk in de carrosserie- en trailerbouw, schadeherstel en bandenbedrijven. In de afgelopen maanden zijn jongeren massaal bereikt via social media over deze campagne en dit heeft de nodige werkplaatsbezoeken opgeleverd. Om nog meer jongeren de kans te geven om te zien hoe mooi het is om in onze branche te werken, is de campagne verlengd tot 1 mei. Via de speciale campagnewebsite kunnen jongeren digitaal een afspraak maken met een bedrijf naar keuze. En als ze langskomen, maken ze kans op een Playstation 5 of andere mooie prijzen. Een win-win situatie dus.

Als jongeren een afspraak bij jouw bedrijf maken, is dat een mooie kans om ze van dichtbij te laten zien en ervaren wat jouw bedrijf te bieden heeft en hoe gaaf het is om te werken aan voertuigen!

Meer informatie? Kijk op www.datiseengave.nl.

Bekijk andere

Artikelen

Voorlichtingsbijeenkomst voor statushouders

Op 7 juni heeft OOC samen met Rijnvicus werkbedrijf Alphen a/d Rijn, FOCWA en RAICarrosserieNL een voorlichtingsdag georganiseerd voor statushouders.

Meer lezen

Branchekwalificaties schadeherstel herzien

Meer lezen

Een zeer informatieve kennisavond bij Heiwo

Er waren 24 enthousiaste deelnemers aanwezig bij een zeer boeiende en informatieve Versnel je loopbaan en kennisavond voor Carrosseriebouwers bij Heiwo in Wolvega.

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven