loading...

Artikel | Nieuws

Webinar “Nieuwe RI&E, update je Arbobeleid en voorkom een boete” op 30 juni om 16.00 uur

FOCWA en RAI CarrosserieNL organiseren in samenwerking met OOC op dinsdag 30 juni om 16.00 uur een webinar over de nieuwe Risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) voor ondernemers.

Middels de Risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) inventariseer je de gezondheids- en veiligheidsrisico’s die er binnen jouw bedrijf zijn voor jou en jouw medewerkers. Het hebben van de RI&E is verplicht en is één van de wezenlijke onderdelen van een goed arbobeleid. Dit alles moet onder andere leiden tot een lager ziekteverzuim en een duurzame inzetbaarheid van jouw personeel.

Update RI&E
In de afgelopen periode hebben FOCWA en RAI CarrosserieNL gewerkt aan een update van de RI&E. Deze is nu aangepast aan de huidige ontwikkelingen binnen de sector én gebruiksvriendelijker voor jou als ondernemer. Daarnaast breiden wij onze dienstverlening met betrekking tot dit thema verder uit. Zodat wij jou maximaal kunnen ontzorgen bij het uitwerken van een efficiënt en effectief arbobeleid.

Programma webinar
Om je uit de eerste hand bij te praten over bovenstaande ontwikkelingen, organiseren FOCWA en RAI CarrosserieNL in samenwerking met OOC op 30 juni een webinar.

Tijdens dit webinar staan de volgende onderwerpen centraal:

  1. De Risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) met het Plan van aanpak, op maat van jouw bedrijf;
  2. Jouw contract met een Arbodienstverlener;
  3. Hoe vermijd je een boete?;
  4. Ondersteuning/dienstverlening vanuit FOCWA/RAI CarrosserieNL en OOC om je arbobeleid te optimaliseren.

Dit webinar wordt gepresenteerd door Jeanine de Vries en Anne-Marie Schaffels (beide HR Adviseur van OOC). Deze experts leggen je uit waar je op moet letten. Bovenal helpen zij jou samen met hun HR-collega’s graag op weg om dit binnen jouw bedrijf op te starten. Francisca Roose, deskundige FOCWA en RAI Verzekeringsdienst, geeft je tekst en uitleg over de mogelijkheden bij de contracten met een Arbodienstverlener die je verplicht bent af te nemen.

Volg dus het webinar en doe er je voordeel mee!

Doe je mee?
Meld je dan hier aan voor het webinar op 30 juni om 16.00 uur. Na registratie ontvang je een aanmeldlink en een beschrijving hoe je kunt deelnemen aan dit webinar.

Bekijk andere

Artikelen

De HR-adviseur van OOC ondersteunt je kosteloos bij vragen over jouw personeelsbeleid

Als ondernemer wil je dat je bedrijf én je werknemers het goed doen. Een HR-adviseur van OOC kan je ondersteunen!

Meer lezen

Terugkijken webinar over coronaprotocollen

Op 7 mei organiseerden FOCWA en RAI CarrosserieNL in samenwerking met OOC een webinar over de coronaprotocollen voor ondernemers in de carrosserie- en trailerbouw.…

Meer lezen

‘Perspectief 2021’ Toekomstscenario’s krijgen vorm

In alweer de tweede bijeenkomst van 'Perspectief 2021' op woensdag 30 mei lijken de verschillende toekomstscenario's steeds meer vorm te krijgen. Een kort verslag.

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven