loading...

Artikel |

Webinar ‘Reorganisatie & Ontslag’

Veel bedrijven hebben het momenteel zwaar door de coronapandemie. Misschien moet jouw bedrijf ook reorganiseren. Daar komt veel bij kijken.

Naast een aantal tips en tricks, geeft het webinar ‘Reorganisatie & Ontslag’ advies over hoe je een reorganisatietraject het beste kunt aanpakken. Ook wordt het verschil tussen het sluiten van een vaststellingsovereenkomst en de UWV-ontslagroute uitgelegd. Dit webinar wordt afgesloten met een korte uitleg over de verschillende compensatieregelingen voor transitievergoedingen.

Deelname is gratis voor leden van FOCWA en RAI CarrosserieNL.

Datum: woensdag 21 april 2021.
Tijd: van 16.00 – 17.00 uur.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar juridisch@focwa.nl en geef aan dat je aan het webinar ‘Reorganisatie & Ontslag’ wilt deelnemen. Je ontvangt dan uiterlijk een week vóór het webinar een link. Via deze link kun je aan het webinar deelnemen. Let op: zorg wel dat Microsoft Teams is geïnstalleerd op je computer, laptop of iPad!

Er is tijdens dit webinar volop gelegenheid om vragen te stellen. Vooraf gestelde vragen worden zoveel mogelijk meegenomen in de voorbereiding op dit webinar.

Bekijk andere

Artikelen

Kennisavonden: ben jij er in 2020 ook bij?

De Kennisavonden waren dit jaar weer een succes. Veel werknemers en werkgevers hebben hun kennis bijgespijkerd. Ben jij er in 2020 ook bij?

Meer lezen

Nieuwe programmadirecteur OOC

Henry de Groot is per 21 januari 2020 gestart als nieuwe programmadirecteur OOC.

Meer lezen

QRM in de carrosserie- en trailerbouw 2020

Voor 2020 hebben OOC en RAI CarrosserieNL een programma ontwikkeld om carrosserie- en trailerbouwbedrijven te ondersteunen bij het realiseren van o.a. lagere kosten en…

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven