loading...

Artikel |

Webinar ‘Reorganisatie & Ontslag’

Veel bedrijven hebben het momenteel zwaar door de coronapandemie. Misschien moet jouw bedrijf ook reorganiseren. Daar komt veel bij kijken.

Naast een aantal tips en tricks, geeft het webinar ‘Reorganisatie & Ontslag’ advies over hoe je een reorganisatietraject het beste kunt aanpakken. Ook wordt het verschil tussen het sluiten van een vaststellingsovereenkomst en de UWV-ontslagroute uitgelegd. Dit webinar wordt afgesloten met een korte uitleg over de verschillende compensatieregelingen voor transitievergoedingen.

Deelname is gratis voor leden van FOCWA en RAI CarrosserieNL.

Datum: woensdag 21 april 2021.
Tijd: van 16.00 – 17.00 uur.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar juridisch@focwa.nl en geef aan dat je aan het webinar ‘Reorganisatie & Ontslag’ wilt deelnemen. Je ontvangt dan uiterlijk een week vóór het webinar een link. Via deze link kun je aan het webinar deelnemen. Let op: zorg wel dat Microsoft Teams is geïnstalleerd op je computer, laptop of iPad!

Er is tijdens dit webinar volop gelegenheid om vragen te stellen. Vooraf gestelde vragen worden zoveel mogelijk meegenomen in de voorbereiding op dit webinar.

Bekijk andere

Artikelen

Arbeidsmarktanalyse 2016

OOC laat jaarlijks de kwantitatieve ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van de carrosseriebranche in kaart brengen.

Meer lezen

Hoe ziet jouw werk eruit in het jaar 2025?

Benieuwd wat jouw toekomstmogelijkheden zijn?

Meer lezen

FOCWA is (weer) één

De verenigingen FOCWA Schadeherstel en FOCWA Specialisten zijn gefuseerd tot één FOCWA. Een FOCWA met één gemeenschappelijke agenda om de belangen van haar leden…

Meer lezen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven