loading...

P&O workshops Nieuwegein

VOC organiseert, in opdracht van OOC, op verschillende data en locaties P&O workshops. Aangezien niet alle bedrijven groot genoeg zijn voor een afdeling ‘Personeel en Organisatie’ (P&O), maar elke werkgever wel te maken heeft met personeelsbeleid. Tijdens de workshops krijg je van onze HR-adviseurs praktische hulpmiddelen die je direct in jouw organisatie kunt gebruiken.

Direct inschrijven

Informatie

  • 18 december 2018

  • 14:00 - 17:00 uur

  • VOC

    Structuurbaan 19

    3439 MA Nieuwegein

Direct inschrijven

Boeien en binden van medewerkers: een uitdagende puzzel
Organisaties worden steeds meer uitgedaagd om hun medewerkers te blijven boeien en binden. Het aanbod van nieuwe medewerkers wordt beperkter, een nieuw type medewerkers met andere behoeften en (werk)verwachtingen komen op de arbeidsmarkt. En de huidige medewerkers worden uitgedaagd om flexibel te werken en in te kunnen spelen op allerlei veranderingen. Om een aantrekkelijk werkgever te zijn en te blijven, is actie geboden. Maar waar moeten we dan op focussen? Wat is er nodig om de (nieuwe) medewerker van nu en van de toekomst te boeien en te binden?

In de workshop Boeien en Binden wordt hier aandacht aan gegeven. De workshop is verdeeld in twee onderdelen, als eerste lopen we een stukje door theorie en achtergrondinformatie. In het tweede deel gaan we met oefeningen aan de slag. Door deze oefeningen leer je verschillende generaties binnen je organisatie te herkennen en leer je hoe elk van deze generaties een eigen aanpak vraagt.

De P&O workshops worden mogelijk gemaakt door:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven