loading...

Alleen met uw hulp!

De toekomst van de carosserieopleidingen bij Rijn IJssel

Rijn IJssel wil zich sterk maken om de instroom van leerlingen in de schadeherstel opleidingen te verhogen waardoor het voortbestaan kan worden veiliggesteld.

 

 

Informatie

  • 31 januari 2019

  • 16:00 - 18:00 uur

  • Rijn IJssel

    Thorbeckestraat 6

    Arnhem

Enerzijds is er een groeiend tekort aan gekwalificeerd personeel in de schadeherstelbranche. Een tekort dat de komende jaren alleen maar zal toenemen. Anderzijds loopt het leerlingaantal van de schadeherstel opleidingen bij de MBO instelling Rijn IJssel in Arnhem de laatste jaren sterk terug. Hierdoor komt het voortbestaan van deze opleidingen in Arnhem sterk onder druk te staan.

Rijn IJssel wil zich sterk maken om de instroom van leerlingen in de schadeherstel opleidingen te verhogen waardoor het voortbestaan kan worden veiliggesteld.

Maar dat kan alleen met uw hulp!

Een tekort aan leerlingen betekent een tekort aan goed opgeleid personeel voor nu en in de toekomst en dat maakt het een gedeeld probleem voor alle partijen. Dat is een zorgelijke ontwikkeling en het is daarom van groot belang dat het bedrijfsleven en het onderwijs met elkaar het gesprek aangaan om samen na te denken over de toekomst van deze vakopleidingen.

Hoe kunnen wij elkaar versterken en wat is daarvoor nodig? Dat zijn de vragen waar wij gezamenlijk een antwoord op willen hebben en daarom vinden we het belangrijk dat u, de ondernemer, aanwezig bent.

We nodigen u uit namens Rijn IJssel, FOCWA, BOVAG en VOC.

Aanmelden? Dat kan! Stuur uw aanmelding naar r.v.d.boogaard@focwa.nl. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Randy van den Boogaard via 088 501 1031.

Hét evenement voor vrouwen in de techniek

Female Impact

10 oktober 2019

9:30 - 15:00

Op donderdag 10 oktober organiseren wij in samenwerking met WePowerPeople, OOM en OTIB dé landelijke bijeenkomst voor ondernemende vrouwen die…
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief