loading...

Werkgever

HR-adviseur

Is het HR-beleid van jouw bedrijf helemaal op orde? Weten jouw werknemers waar zij terecht kunnen met vragen over hun ontwikkeling? OOC helpt je graag om een helder HR-beleid of personeelsplan neer te zetten.

 

Meld je nu aan Terug naar alle tools voor Werkgever

Snelle ontwikkelingen in de maatschappij maken het noodzakelijk dat er continue aandacht is voor de ontwikkeling van werknemers. Werknemers ontwikkelen door zich nieuwe technieken eigen te maken. Ook de manier waarop zij leren verandert in de tijd. Het is de bedoeling dat werkgevers en werknemers hierover met elkaar in gesprek gaan en blijven. Hiermee wordt voor beide zijden helder wat ieders behoefte is in de ontwikkeling van bedrijf en persoon. Een op leren gerichte cultuur in een bedrijf ontstaat namelijk niet vanzelf.

Om je bedrijf te ondersteunen met het stevig neerzetten van het HR-beleid of personeelsbeleid biedt OOC de mogelijkheid om samen met een HR-adviseur een plan van aanpak voor je bedrijf te maken.

Wat kan een HR-adviseur hierbij voor je betekenen?
Een HR-adviseur biedt tips en handvatten om het beleid en de plannen in je bedrijf zo goed mogelijk uit te voeren en daarmee je werknemers naar een hoger niveau te tillen. Via OOC kun je een beroep doen op ondersteuning door een HR-adviseur, die je adviseert onder andere op het gebied van:

  • het ontwikkelen van een HR-beleid
  • het voeren van functioneringsgesprekken of loopbaangesprekken
  • medewerkers laten weten waar zij terecht kunnen met vragen over hun ontwikkeling
  • het opzetten van een bedrijfsopleidingsplan waarmee je klaar bent voor de toekomst.

Kosten
Advies en ondersteuning door een HR-adviseur worden kosteloos aangeboden (max. 12 uur per bedrijf).

Interesse?
Vraag geheel vrijblijvend een oriënterend gesprek aan met een van onze HR-adviseurs. Onze HR-adviseurs hebben ieder een eigen regio waarbinnen zij werkzaam zijn. Bekijk het overzicht van de verschillende regio’s met bijbehorende HR-adviseurs.

Onze HR-adviseurs

Laat je adviseren!

Belangstelling in een gesprek met een HR-adviseur? Wij kunnen je helpen het HR-beleid uit te stippelen en te verbeteren.

Meld je nu aan

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven