loading...

Werkgever

Koerskaart

Denk jij wel eens na over je toekomst? En hoe zit dat met je werknemers? Zijn zij in staat gezond en gemotiveerd door te werken tot het pensioen? Hoe houden zij regie op hun loopbaan, ook in de toekomst?

Terug naar alle tools voor Werkgever

Denk jij wel eens na over je toekomst? En hoe zit dat met je werknemers? Hoe denken zij over de technologische ontwikkelingen die invloed gaan hebben op hun werk? En wat betekent langer doorwerken voor ze? Zijn zij in staat gezond en gemotiveerd door te werken tot het pensioen? Hoe houden zij regie op hun loopbaan, ook in de toekomst?

De koerskaart is een leuke manier voor werknemers om in een veilige omgeving met elkaar over deze onderwerpen in gesprek te gaan. In de vorm van een koerskaartsessie onder begeleiding van een loopbaancoach. Dit kan voor werknemers een eerste stap zijn om bewust aan de slag te gaan met hun loopbaan. Juist in deze tijden van verandering.

Wat houdt een koerskaartsessie in?

Een koerskaartsessie wordt je kosteloos aangeboden door FNV Metaal. Onder professionele begeleiding gaan je werknemers ongeveer 2 uur in gesprek. Dit gebeurt aan de hand van dilemma-kaarten. Met deze dilemma-kaarten en de opkomende gespreksonderwerpen maken we verbinding tussen individuele opvattingen en de groepsopvattingen. We kijken of en hoe de opvattingen zich verhouden tot de organisatiedoelstellingen.

Belangstelling?

Zijn deze koerskaartsessies interessant voor jouw werknemers? Neem dan contact op met OOC via telefoonnummer 085-0181710 of via info@oocinfo.nl. Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon contact met je opneemt om verder uitleg te geven over de koerskaart en om eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt dan direct een afspraak maken voor een koerskaartsessie.

Belangstelling in de Koerskaart?

Zijn deze koerskaartsessies interessant voor jouw werknemers om van gedachten te wisselen over de technologische ontwikkelingen in de markt? Organiseer dan een koerskaartsessie!

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven