loading...

Werknemer

Koerskaart

Denk jij wel eens na over je toekomst? Ben je in staat gezond en gemotiveerd door te werken tot je pensioen? Hoe zorg je dat je zelf de regie op je loopbaan houdt, ook in de toekomst?

Terug naar alle tools voor Werknemer

Denk jij wel eens na over je toekomst? Over de technologische ontwikkelingen die invloed gaan hebben op je werk? En wat betekent langer doorwerken voor je? Ben je in staat gezond en gemotiveerd door te werken tot je pensioen? Hoe zorg je dat je zelf de regie op je loopbaan houdt, nu en in de toekomst?

De koerskaart is een leuke manier om in een veilige omgeving samen met je collega’s over deze onderwerpen in gesprek te gaan in de vorm van een koerskaartsessie. Dit kan een eerste stap zijn om bewust aan de slag te gaan met je loopbaan. Juist in deze tijden van verandering.

Wat houdt een koerskaartsessie in?

Een koerskaartsessie wordt je kosteloos aangeboden door FNV Metaal. Onder professionele begeleiding ga jij en samen met je collega’s ongeveer 2 uur in gesprek. Dit gebeurt aan de hand van dilemma-kaarten. Met deze dilemma-kaarten en de opkomende gespreksonderwerpen maken we verbinding tussen je individuele opvattingen en de groepsopvattingen. We kijken of en hoe de opvattingen zich verhouden tot de organisatiedoelstellingen.

Belangstelling?

Vraag of je werkgever contact opneemt met OOC via telefoonnummer 0252-242375 of via info@oocinfo.nl om een afspraak te maken voor een koerskaartsessie.

Belangstelling in de Koerskaart?

Zou je graag eens samen met je collega's van gedachte willen wisselen over de technologische ontwikkelingen in de markt? Of wat langer doorwerken betekent? Organiseer dan nu een koerskaartsessie.

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven