loading...

Werknemer

Loopbaancoach

Heb jij een helder beeld over hoe jouw werkomgeving er over vijf jaar uitziet? Hoe zorg jij ervoor dat je je werk over een paar jaar nog steeds goed, vitaal en professioneel kunt uitvoeren? Een loopbaancoach helpt je inzicht te krijgen in jouw positie in de markt en bij bedrijven in de branche. En een coach stippelt samen met jou je loopbaan verder uit.

Meld je nu aan Terug naar alle tools voor Werknemer

De wereld om je heen is in beweging. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen gaan snel. Ook in jouw vakgebied. Heb jij een helder beeld van hoe jouw werkomgeving er over vijf jaar uitziet? Wil je je talenten ontdekken en ontwikkelen? En wil je je werk met plezier, professioneel en vitaal blijven uitvoeren? Onze loopbaancoach kan je hierbij ondersteunen!

Hulpmiddelen daarbij zijn bijvoorbeeld:

  • het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan (eventueel als onderdeel van een bedrijfsopleidingsplan);
  • het voeren van loopbaangesprekken;
  • het gezamenlijk maken van een persoonlijk actieplan om je loopbaan uit
    te stippelen.

Kosten

Je kunt kosteloos gebruikmaken van advies en ondersteuning door een loopbaancoach.
In overleg met de loopbaancoach kun je ook in aanmerking komen voor een opleidingsvoucher. Hiermee krijg je financiële ondersteuning van OOC voor het volgen van een training, opleiding of cursus, als aanvulling op jouw coachings-traject.

Belangstelling?

Meld je aan. Een loopbaancoach neemt contact met je op voor een eerste afspraak. Dit kan telefonisch of via videobellen. Als het noodzakelijk is en aan alle veiligheidsmaatregelen wordt voldaan, kunnen de gesprekken ook op de zaak plaatsvinden.

Lees hier meer over onze loopbaancoaches

Interesse in een loopbaangesprek?

Heb jij een helder beeld van hoe jouw werkomgeving er over vijf jaar uitziet? Wil je je talenten ontdekken en ontwikkelen? En wil je je werk met plezier, professioneel en vitaal blijven uitvoeren? Onze loopbaancoach kan je hierbij ondersteunen! Interesse?

Meld je nu aan

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven