loading...

Werknemer

Loopbaancoach

Heb jij een helder beeld over hoe jouw werkomgeving er over vijf jaar uitziet? Hoe zorg jij ervoor dat je je werk over een paar jaar nog steeds goed, vitaal en professioneel kunt uitvoeren? Een loopbaancoach helpt je inzicht te krijgen in jouw positie in de markt en bij bedrijven in de branche. En een coach stippelt samen met jou je loopbaan verder uit.

Meld je nu aan Terug naar alle tools voor Werknemer

De wereld om je heen is in beweging. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen gaan snel en vragen voortdurend je aandacht. Heb je een helder beeld over hoe jouw werkomgeving er over vijf jaar uitziet? Wat zijn jouw kansen op de arbeidsmarkt? En hoe zorg je ervoor dat je over een paar jaren jouw werk nog goed en professioneel kunt uitvoeren?
Dit zijn een paar vragen waar, die niet iedereen zomaar kan beantwoorden. Een loopbaancoach kan je daarbij ondersteunen en je helpen de voor u belangrijkste vragen te beantwoorden. Met als doel de voor jou meest geschikte loopbaan uit de stippelen.

Hulpmiddelen daarbij zijn bijvoorbeeld:

  • het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan (eventueel als onderdeel van een bedrijfsopleidingsplan)
  • het voeren van loopbaangesprekken
  • het gezamenlijk maken van een persoonlijk actieplan om jouw loopbaan voor jou helder te krijgen

Kosten

Je kunt kosteloos gebruikmaken van een loopbaancoach.
In overleg met de loopbaancoach kun je ook in aanmerking komen voor een opleidingsvoucher. Hiermee krijg je financiële ondersteuning van OOC voor het volgen van een training, opleiding of cursus, als aanvulling op jouw coachingstraject.

Belangstelling?

Meld je aan. Een loopbaancoach neemt contact met je op voor een eerste afspraak.

 

ESF
Mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie.

Interesse in een loopbaangesprek?

Heb jij een helder beeld over hoe jouw werkomgeving er over vijf jaar uitziet? Hoe zorg jij ervoor dat je je werk over een paar jaar nog steeds goed, vitaal en professioneel kunt uitvoeren? Een loopbaancoach helpt je inzicht te krijgen in jouw positie in de markt en bij bedrijven in de branche. En een coach stippelt samen met jou je loopbaan verder uit. Interesse?

Meld je nu aan

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief