loading...

Werknemer

Online training Timemanagement

Heb je het gevoel dat je werkzaamheden meer tijd kost dan je tot je beschikking hebt? Zitten er niet genoeg uren in je werkdag? Wil jij hele praktische tips hoe jij je tijd goed managet?

Meld je nu aan Terug naar alle tools voor Werknemer

In deze online training leer je hoe je je werk zo indeelt dat het je minder stress oplevert door de juiste keuzes te maken en prioriteiten te stellen.

Voor wie?

Leidinggevenden, (midden)management en front-office- en bureaumedewerkers in schadeherstel- en carrosseriebouwbedrijven.

In de online training Timemanagement leer je afgewogen keuzes te maken in je werkzaamheden. Je richt je werkomstandigheden zo in dat je effectief en efficiënt je resultaten behaalt in de tijd die je hebt.

Programma

Het eerste deel van de training gaat vooral over het type werkzaamheden en hoe je die handig indeelt.

Het tweede deel van de training besteedt aandacht aan de omstandigheden. Hierin sta jijzelf niet alleen centraal, maar ook je collega’s en andere factoren die het eindresultaat van je werkzaamheden kunnen beïnvloeden.

Werkwijze

Na inschrijving ontvang je zo snel mogelijk de inloggegevens voor de online training Timemanagement.

Studiebelasting: 8 uur

Na het volgen van de online training is het mogelijk om persoonlijke ondersteuning te krijgen bij de praktische toepassing van timemanagement in jouw dagelijks werk. Je kunt hiervoor persoonlijke coaching aanvragen! De coach helpt jou – kosteloos – bij het toepassen van timemanagement in de praktijk.

Zowel aan de online training Timemanagement als aan persoonlijke coaching, zijn geen kosten verbonden. Wij vragen wel jouw medewerking aan een korte evaluatie (vragenlijst) over timemanagement.

Deze online training wordt mogelijk gemaakt door
ESF

Effectiever en efficiënter met je tijd omgaan

Heb je het gevoel te weinig controle te hebben over je eigen agenda en wil je graag effectiever en efficiënter werken? Wil je meer grip op de werkzaamheden die je moet doen en daardoor betere resultaten behalen in de tijd die je hebt?
Meld je dan nu aan voor deze online training Timemanagement.

Meld je nu aan

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief