loading...

Werknemer

Opleidingsvoucher twv €1.500,-

OOC wil eigen initiatief op het verbeteren van vakmanschap belonen. Daarom stelt OOC opleidingsvouchers beschikbaar voor werknemers die middels een opleiding hun inzetbaarheid in de toekomst willen vergroten.

Terug naar alle tools voor Werknemer

Alle werknemers uit de sector komen in aanmerking om een opleidingsvoucher aan te vragen. Dit doe je samen met je OOC loopbaancoach. Vanuit de gesprekken met je eigen OOC loopbaancoach selecteer je gezamenlijk de opleiding die bij je past. Er is een beperkt aantal opleidingsvouchers beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!

Hoe werkt het en wanneer kom je in aanmerking?

Om in aanmerking te komen voor een opleidingsvoucher van OOC ter waarde van €1.500,- dien je samen met je OOC loopbaancoach Bij OOC een aanvraag in.
Samen met je loopbaancoach maak je een plan voor jouw ontwikkeling. Hierin komt naar voren hoe de gekozen opleiding optimaal kan bijdragen aan je ontwikkeling in vakmanschap en/of in je toekomst. Heb je nog geen OOC loopbaancoach? Vraag die dan snel aan!
OOC zal je aanvraag in behandeling nemen en beoordelen. Hierbij let OOC er uiteraard op of je werkgever aangesloten is bij OOC. Maar ook of de aanvraag compleet is en deze binnen de kaders van de voucher-regeling valt. Na aanvraag ontvang je een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Alle aanvragen worden op volgorde van binnenkomst geregistreerd en toegewezen, aangezien er een beperkt aantal opleidingsvouchers beschikbaar is.

Voorwaarden voor uw aanvraag

  • De opleidingsvoucher kan voor maximaal €1500,- (inclusief BTW) worden ingezet. De totale kosten van de scholing kunnen wel hoger zijn dat dit bedrag. In dat geval kan dus maximaal €1500,- aangevraagd worden.
  • Je mag meerdere aanvragen indienen, tot aan een maximum van €1500,- (inclusief BTW). Voor elke opleiding/scholing/training moet u 1 aanvraagformulier invullen.
  • Declaraties worden in behandeling genomen als deze binnen 2 maanden na afronding van de training, cursus of opleiding ingediend worden.
  • Heb je in 2019 al voor het volledige bedrag meegedaan aan deze regeling? Dan kom je voor deze voucher aanvraag niet meer in aanmerking.
  • Tot een maximum bedrag van €1500,- (inclusief BTW) kan een uitvoerende instantie/opleider de factuur direct naar OOC sturen. Deze factuur kun je laten mailen naar: factuur@oocinfo.nl. Op de factuur moet de volgende tekst worden vermeld: ‘Deelnemer aan de Voucherregeling – (jouw naam)’.
  • Als alternatief kun je gebruikmaken van het declaratieformulier dat je kunt aanvragen bij je loopbaancoach.
  • Let op: zorg dat je jouw opleidingsvoucher aanvraagt voordat je opleiding is gestart, want alleen dan kom je in aanmerking.

Interesse in een opleidingsvoucher?

Vraag deze samen met je OOC loopbaancoach aan.

 

Kom in aanmerking voor een opleidingsvoucher!

Sta je regelmatig stil bij je loopbaan, werkplezier en/of gezondheid? Wil je investeren in een opleiding om deze elementen in je werk te verbeteren? Vraag dan samen met je OOC loopbaanadviseur een opleidingsvoucher aan ter waarde van €1.500,-.

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief