loading...

Werknemer

Persoonlijke coaching

Je hebt eerder de online training Timemanagement gevolgd. Toch blijkt het in de praktijk lastig om een realistische planning voor je werkzaamheden te maken of lukt het niet om je collega’s, leidinggevende(n) of klanten zo te managen dat je je werk op een effectieve manier kunt uitvoeren. Dan is het persoonlijke coachingstraject Timemanagement voor jou een nuttig vervolg op de online training. Ook dit vervolgtraject is kosteloos. Schrijf je snel in, want OP=OP!

Meld je nu aan Terug naar alle tools voor Werknemer

De persoonlijke coaching binnen dit traject is erop gericht om jou rust en vertrouwen te geven bij het inrichten van je werkzaamheden. Zodat je daadwerkelijk de werkzaamheden volgens planning kunt verrichten, met meer voldoening en minder stress.

Doelgroep

Deze coaching is bedoeld voor leidinggevenden bij carrosseriebranche bedrijven, (midden)management, front-officemedewerkers en bureaumedewerkers die de online training Timemanagement hebben afgerond.

Programma

In één tot maximaal drie sessies ondersteunt de persoonlijke coach jou bij:

  • het achterhalen van de voor jou relevante problematiek
  • het realiseren van nieuwe werkwijze om je to do list efficiënt en effectief te kunnen realiseren
  • het verankeren van die nieuwe werkwijze in je dagelijkse werkpraktijk.

Werkwijze

Dit coachingstraject start met begeleiding on the spot: gedurende anderhalf uur komt de coach bij jou langs op het bedrijf. Hij biedt een luisterend oor, maar stelt tevens veel vragen die je helpen om na te denken over jouw werksituatie. Vervolgens wordt er gewerkt een aanpak die goed bij jou past.

Na dit eerste begeleidingsgesprek wordt in overleg met de coach bekeken of er een vervolg gewenst is. Er kunnen maximaal twee aanvullende gesprekken (van ongeveer één uur elk) worden gedaan, die telefonisch of via Skype plaats zullen vinden.

Er zijn een beperkt aantal coaching trajecten beschikbaar dus schrijf je snel in.

Deze persoonlijke coaching wordt mogelijk gemaakt door

Persoonlijke coaching op timemanagement

Heb je de online training Timemanagement gevolgd maar loop je in de praktijk toch nog tegen praktische problemen aan? Maak dan nu gebruik van de persoonlijke coach. Geef je snel op want er zijn slechts een beperkt aantal coaching trajecten beschikbaar!

Meld je nu aan

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief