loading...

Perspectief 2025: toekomstscenario’s

Werkgevers uit de carrosseriebranche hebben toekomstscenario’s voor het jaar 2025 ontwikkeld op basis van de belangrijkste trends. Deze scenario’s en de acties die zij hebben ondernomen om zich voor te bereiden op de toekomst delen zij graag met alle werkgevers en werknemers in de branche.

Terug naar alle tools voor

Wat zijn de belangrijkste trends voor de schadeherstelbranche en de carrosseriebouw? En wat zijn de gevolgen daarvan voor bedrijven en voor werknemers? OOC heeft hier samen met werkgevers uit de branche, VOC en de brancheorganisaties FOCWA en RAICarrosserieNL over nagedacht.

Samen met Futureconsult hebben zij toekomstscenario’s ontwikkeld op basis van de belangrijkste trends. Hieruit zijn per deelbranche 4 verschillende toekomstbeelden voortgekomen, die laten zien hoe deze deelbranches er mogelijk uit komen te zien in het jaar 2025. Van deze toekomstbeelden zijn mooie, sprekende animaties gemaakt.

Schadeherstel

Carrosseriebouw

Ondersteuning nodig bij het uitstippelen van je toekomst?
Laat je dan begeleiden door een HR-adviseur of loopbaancoach van OOC.

Werkgevers in actie!

Wil jij aan de slag met de toekomst van je bedrijf of je loopbaan? Laat je dan inspireren door werkgevers uit de carrosseriebranche. Zij ondernamen actie op basis van de toekomstscenario’s. Benieuwd hoe zij dat hebben aangepakt?

Bekijk de video!

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven