loading...

Werkgever

Samenwerking met techniektalent.nu

De Stichting OOC werkt, samen met een aantal andere O&O fondsen, aan een betere en meer intensievere samenwerking tussen scholen en het bedrijfsleven. De website techniektalent.nu biedt bedrijven informatie, activiteiten, materialen, tips en inspiratie die je helpen om meer jong talent te enthousiasmeren voor de techniek.

Terug naar alle tools voor Werkgever

Techniektalent.nu probeert het bestaande gat tussen technische opleidingen en de arbeidsmarkt te verkleinen. Werkgevers wordt de mogelijkheid geboden om hun organisatie op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen bij de scholieren.

Activiteiten zoals een open dag, een snuffelstage of carrièrebeurs zijn sympathieke en laagdrempelige manieren om niet alleen het bedrijf en de techniek op een positieve manier onder de aandacht te brengen, maar ook om rechtstreeks in contact te komen met potentiële nieuwe werknemers voor je organisatie.

Bekijk de website van techniektalent.nu om te zien welke mogelijkheden er zijn.

Op zoek naar jonge nieuwe talenten voor je bedrijf?

Ga nu naar de website techniektalent.nu om te zien welke mogelijkheden er zijn om in de regio aansluiting te vinden bij technische opleidingen. De plek om in een vroeg stadium in contact te komen met jonge talenten.

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven