loading...

Onze tools voor

Werkgevers

Werkgevers die werk maken van gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun werknemers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Scan Perspectief 2025

Hoe ziet jouw bedrijf eruit in het jaar 2025?


Is de toekomst iets wat je overkomt? Of maak jij je eigen toekomst? Hoe ziet jouw bedrijf eruit in het jaar 2025? Doe de scan en laat je adviseren door OOC.

Coronaprotocollen

Alle informatie over de coronaprotocollen


De coronaprotocollen bevatten de noodzakelijke maatregelen die schadeherstel- en carrosseriebedrijven dienen te nemen om te kunnen werken in de zogenaamde 1,5 meter samenleving, het ‘nieuwe...

HR-adviseur

Vrijblijvend HR-advies nodig?


Is het HR-beleid van jouw bedrijf helemaal op orde? Weten jouw werknemers waar zij terecht kunnen met vragen over hun ontwikkeling? OOC helpt je graag om een helder HR-beleid of personeelsplan neer...

Bedrijfsuitje Anders

Anders, confronterend en kosteloos


We weten het wel, maar doen het niet altijd: veilig en gezond werken.
OOC biedt je een verrassend bedrijfsuitje in jullie eigen omgeving om dit onderwerp met je werknemers bespreekbaar...

Bevordering Arbeidsmarkt­ participatie Ouderen (BAO)

Werknemers van 50+ gezond en duurzaam laten werken?


Zijn je werknemers ouder dan 50 jaar en ben je benieuwd wat OOC deze werknemers kan bieden om gezond en duurzaam te werken?

Werkplekleren

De techniek om het maximale uit je bedrijf te halen


Werknemers leren op de werkvloer en van het werk(en). Dat blijkt uit diverse onderzoeken. Tenslotte leer je ook pas écht autorijden nadat je je rijbewijs hebt gehaald. Dat is met werken in de techniek...

Perspectief 2025: toekomstscenario’s

De carrosseriebranche in 2025: de toekomst in beeld!


Is de toekomst iets wat je overkomt? Of maak jij je eigen toekomst? OOC heeft samen met werkgevers uit de branche, VOC en de brancheorganisaties FOCWA en RAI CarrosserieNL toekomstscenario’s ontwikkeld....

Koerskaart

Hoe kijken je werknemers naar de toekomst?


Denk jij wel eens na over je toekomst? En hoe zit dat met je werknemers? Zijn zij in staat gezond en gemotiveerd door te werken tot het pensioen? Hoe houden zij regie op hun loopbaan, ook in de toekomst?

Subsidies

OOC verstrekt subsidie op opleidingen die medewerkers van aan OOC afdragende bedrijven volgen. Ieder bedrijf heeft recht op subsidie van gemiddeld ongeveer 1 opleidingsdag per medewerker per jaar. Wil je een OOC subsidie aanvragen? Lees dan eerst of je voldoet aan de subsidievoorwaarden.

Werkgevers


Werkgevers die werk maken van gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun werknemers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven