loading...

Onze tools voor

Werkgevers

Werkgevers die werk maken van gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun werknemers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Bedrijfsuitje Anders

Anders, confronterend en helemaal gratis


We weten wel hoe het moet, maar doen het niet (altijd): veilig en gezond werken.
OOC biedt je een verrassend bedrijfsuitje om dit onderwerp...

Perspectief 2025: toekomstscenario’s

De carrosseriebranche in 2025: de toekomst in beeld!


Is de toekomst iets wat je overkomt? Of maak jij je eigen toekomst? Werkgevers uit de Schadeherstel en Carrosseriebouw hebben het heft in eigen hand genomen: ze hebben toekomstscenario’s voor 2025...

HR-adviseur

Vrijblijvend HR-advies nodig?


Is het HR-beleid van jouw bedrijf helemaal op orde? Weten jouw werknemers waar zij terecht kunnen met vragen over hun ontwikkeling? OOC helpt je graag om een helder HR-beleid of personeelsplan neer...

P&O workshops

Ondersteuning van personeelsbeleid


Niet alle bedrijven zijn groot genoeg voor een afdeling ‘Personeel en Organisatie’ (P&O), maar elke werkgever heeft te maken met personeelsbeleid. Met de P&O workshops biedt OOC ondersteuning...

Bevordering Arbeidsmarkt­ participatie Ouderen (BAO)

Werknemers van 50+ gezond en duurzaam laten werken?


Zijn je werknemers ouder dan 50 jaar en ben je benieuwd wat OOC deze werknemers kan bieden om gezond en duurzaam te werken?

Werkplekleren

Geen betere leerschool dan de praktijk!


Door kennis op de werkvloer over te dragen en te benutten, kunnen ervaren en nieuwe vakmensen elkaar stimuleren om het beste uit hun vakmanschap te halen.

Koerskaart

Hoe kijken je werknemers naar de toekomst?


Denk jij wel eens na over je toekomst? En hoe zit dat met je werknemers? Zijn zij in staat gezond en gemotiveerd door te werken tot het pensioen? Hoe houden zij regie op hun loopbaan, ook in de toekomst?

Handleiding P&O

Handige checklist voor P&O beleid!


Maak gebruik van de handige instrumenten, formulieren en checklists om een praktisch en passend personeelsbeleid te voeren.

Samenwerking met techniektalent.nu

Betere samenwerking tussen scholen en bedrijfsleven


De Stichting OOC werkt, samen met een aantal andere O&O fondsen, aan een betere en meer intensievere samenwerking tussen scholen en het bedrijfsleven. De website

Subsidies

OOC verstrekt subsidie op opleidingen die medewerkers van aan OOC afdragende bedrijven volgen. Ieder bedrijf heeft recht op subsidie van gemiddeld ongeveer 1 opleidingsdag per medewerker per jaar. Wil je een OOC subsidie aanvragen? Lees dan eerst of je voldoet aan de subsidievoorwaarden.

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief