loading...

Onze tools voor

Werknemers

Als werknemer streef je ernaar om gezond en veilig te werken. Het is belangrijk om je vitaal te voelen en enthousiast te zijn over wat je doet. Zekerheid dat je over een tijdje nog werk hebt, is voor velen een aandachtspunt. Onze tools helpen je jouw werk nu en in de toekomst goed te kunnen doen.

Hoe vol is jouw batterij?

Vitaliteitsscan


Heb jij de leukste werkplek? Zit jij lekker in je vel? Doe je je werk met plezier? En kun je dat goed combineren met je privé omstandigheden? Benieuwd of jij op je plek zit? Test jezelf en kijk hoe je er voor staat!

De carrosseriebranche in 2025: de toekomst in beeld!

Perspectief 2025: toekomstscenario’s


Is de toekomst iets wat je overkomt? Of maak jij je eigen toekomst? Werkgevers uit de Schadeherstel en Carrosseriebouw hebben het heft in eigen hand genomen: ze hebben toekomstscenario’s voor 2025 ontwikkeld op basis van de belangrijkste trends. Én zij hebben bedacht welke koers zij nu moeten inzetten om straks op tijd klaar te zijn voor de toekomst. Deze scenario’s delen zij graag met alle werkgevers en werknemers in de branche.

Lekker werken met minder haast en stress!

Online training Timemanagement


Heb je het gevoel dat je werkzaamheden meer tijd kost dan je tot je beschikking hebt? Zitten er niet genoeg uren in je werkdag? Wil jij hele praktische tips hoe jij je tijd goed managet?

Timemanagement toepassen in de praktijk

Persoonlijke coaching


Je hebt eerder de online training Timemanagement gevolgd. Toch blijkt het in de praktijk lastig om een realistische planning voor je werkzaamheden te maken of lukt het niet om je collega’s, leidinggevende(n) of klanten zo te managen dat je je werk op een effectieve manier kunt uitvoeren. Dan is het persoonlijke coachingstraject Timemanagement voor jou een nuttig vervolg op de online training. Ook dit vervolgtraject is kosteloos. Schrijf je snel in, want OP=OP!

Spijker je kennis bij en blijf op de hoogte

Kennisavonden


Neem deel aan een van de OOC kennisavonden. Hiermee houd je je vakkennis op peil en leer je over nieuwe technieken in de branche en loopbaanmogelijkheden.

OOC organiseert kennisavonden voor verschillende doelgroepen binnen de carrosseriebranche met wisselende thema’s, zoals:
• ontwikkelingen in de mobiliteit;
• nieuwe technieken;
• vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Geef een boost aan je vaardigheden!

Opschakelworkshops: vaardigheden in de schadeherstel


In een opschakelworkshop bieden we je de mogelijkheid om in een dag kennis te maken met andere vaardigheden. Dit op basis van je vragen op het gebied van schadeherstel.

Geef een boost aan je vaardigheden!

Opschakelworkshops: vaardigheden in de carrosseriebouw


In een opschakelworkshop bieden we je de mogelijkheid om in een dag kennis te maken met andere vaardigheden. Dit op basis van je vragen op het gebied van carrosseriebouw.

Geef een boost aan je vaardigheden!

Opschakelworkshops: vaardigheiden voor autospuiten


In een opschakelworkshop bieden we je de mogelijkheid om in een dag kennis te maken met andere vaardigheden.  Dit op basis van je vragen op het gebied van autospuiten.

Hoe ziet mijn werk er over 5 jaar uit?

Loopbaancoach


Heb jij een helder beeld over hoe jouw werkomgeving er over vijf jaar uitziet? Hoe zorg jij ervoor dat je je werk over een paar jaar nog steeds goed, vitaal en professioneel kunt uitvoeren? Een loopbaancoach helpt je inzicht te krijgen in jouw positie in de markt en bij bedrijven in de branche. En een coach stippelt samen met jou je loopbaan verder uit.

€1.500,- tegemoetkoming voor jouw opleiding

Opleidingsvoucher twv €1.500,-


OOC wil eigen initiatief op het verbeteren van vakmanschap belonen. Daarom stelt OOC opleidingsvouchers beschikbaar voor werknemers die middels een opleiding hun inzetbaarheid in de toekomst willen vergroten.

Vakmensen zijn en blijven

50+ en blijven werken?


Ben je ouder dan 50 jaar en benieuwd wat OOC je kan bieden om gezond en duurzaam te werken?

Je eigen kennis en vaardigheden in kaart brengen?

Mijn Techniekloopbaan


Met ‘Mijn Techniekloopbaan’ Kun je je eigen kennis en vaardigheden in kaart brengen. Met dit online instrument ontdek je je sterke en minder sterke kanten en kun je je toekomstmogelijkheden bekijken.

Hoe kijken jij en je collega's naar de toekomst?

Koerskaart


Denk jij wel eens na over je toekomst? Ben je in staat gezond en gemotiveerd door te werken tot je pensioen? Hoe zorg je dat je zelf de regie op je loopbaan houdt, ook in de toekomst?

Neem contact op

Kom je met de bovenstaande tool niet tot een antwoord?
Wees gerust, wij helpen je er graag bij!

Neem contact op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief